Postali ste roditelj? ČESTITAMO! Sjajne vesti i ogromna odgovornost u kojoj se uživa. Upotreba automobila postaje sve učestalija a novi član porodice postaje aktivan učesnik u saobraćaju.

magnetni stiker beba u autu

Bezbednost i sigurnost Vašeg deteta u saobraćaju je na prvom mestu i kompromis ne postoji. Da biste jasno naglasili da je BEBA U AUTU najbolji način je da zalepite nalepnicu na gepeku Vašeg vozila. Lepljenjem nalepnice jasno i glasno upozoravate sve učesnike u saobraćaju da se ne zaleću, ne trube, ne psuju, imaju strpljenja i budu malo tolerantniji ako se nepropisno parkirate.

Pitanja onih strastvenih ljubitelja automobla su : kako da narušim izgled auta sa nalepnicom, kako ću za par godina prodati auto, šta ću ako mi se nalepnica odlepi, da li će lepak oštetiti farbu na vozilu ..? Rešenje je jednostavno! MAGNETNA FOLIJA! Pomoću nje, zalepite magnetni stiker BEBA U AUTU jednostavno, bez oštećenja vozila, sa mogućnošću stavi / skini kada god je to potrebno!

Imamo još bezbroj praktičnih, jednostavnih i brzih rešenja za Vaše svakodnevne dileme. Predložićemo Vam najbolje magnetne materijale, odmah dostupne sa neverovatno niskim cenama! Pišite nam ili nas pozovite.

Najnoviji tekstovi

Kategorije proizvoda