Da bi našim klijentima pružili najbolju moguću uslugu, posedujemo dostavna vozila i nekoliko skladišnih lokacija. Koristeći našu uslugu prevoza, kupci imaju koristi od dobijanja magnetnih proizvoda u najkraćem mogućem roku, čak i ako su bazirani na udaljenim lokacijama. Ova usluga sa dodatom vrednošću nam omogućava :

Isporuka danas za danas. Razumemo da se proizvodni planovi i zahtevi kupaca ponekad menjaju, ne ostavljajući prostor za uobičajena kašnjenja u standardnom režimu dostave.

Istovremena isporuka na više lokacija. Naša flota omogućava nam da ponudimo kritične, istovremene isporuke sa ažuriranjem lokacije između naših vozača i naših kupaca.

Održavanje kvalitet naših proizvoda. Najviše štete na pošiljkama nastaju tokom procesa utovara i istovara između terminala za transport i transportnih čvorišta kurirskih službi. Direktnom dostavom imamo potpunu kontrolu nad manipulacijom našim proizvodima.

Redovne nedeljne isporuke magnetne folije : Beograd 2x nedeljeno, Novi Sad 1x nedeljno, Subotica 1x nedeljno, Niš 1x nedeljno. * Usluga je besplatna za stalne klijente ili u slučaju veće količine

dostava magnetne folije

Beograd, Novi Sad, Subotica, Niš ?

 Kontaktirajte nas za direktnu dostavu magneta